|
|
Kategorie: Administrátor

Členem od: 17.03.2009 Zpráv: 150 Body: 449 Bydliště: Brandlova 26, Vysoké Mýto 566 01
|
Dnes mi v e-mailu došel tento dotaz a ačkoliv jsem na mateřské a mám doma novorozeně, tak mi opravdu nedá ho sem nedat. Ahoj Iveto!
Jiz delsi cas slychavam, ze se ten cely Hatnamon system nejak zhroutil....chci se zeptat...co je na tom pravdy, ze si clovek, pracujici s nim, prilis nepolepsi?:-) Mej krasny vecer!
Jirka k.Rev. Iveta Andromeda Woodová, Htr
|
|
|

Členem od: 17.03.2009 Zpráv: 150 Body: 449 Bydliště: Brandlova 26, Vysoké Mýto 566 01
|
Jirkovi jsem odpověděla následující: Ahoj Jirko, To jsou kecy těch, kteří špatně snáší, že na sobě musí pracovat. Hatnamonrei se opravdu nezhroutil jenom jsem zase šlápla na kuří oko spoustě lidem a teď si prostě prochází vlnou pomluv. Normálka... nic nového pod sluncem. Iveta W.Dodala bych k tomu konkrétně ale následující:Hatnamonrei nikomu neubližuje. Je to stabilní systém prozkoušený praxí. Jediní lidé, kterým systém nedělá dobře... a to vlastně není systém ani jeho energie, jsou lidé, kteří si nechtějí řešit svoje problémy. Systém Hatnamonrei je založen na práci na sobě. Není to energie, kterou by se daly dělat jenom kosmetické změny. Je to energie, která transformuje. Transformace není vždycky bezbolestná. Faktem je to, že pokud se člověk rozhodne začít s Hatnamonrei pracovat, potom musí počítat s tím, že z něho bude energie dolovat to, co potřebuje nejvíce vyřešit. Jak to vypadá v praxi: Mám v sobě například nevyřešené emoce, které souvisí s úmrtím blízkého člověka. Tyto emoce mi celkově negativně ovlivňují pohled na život, na svět, humor a prožívání života v radosti a lásce. Energie Hatnamonrei takové emoce najde a nutí člověka k transformaci těchto emocí. Součástí toho je, že se tyto emoce objeví znovu a oni nezmizí, dokud si člověk neuvědomí, co potřebuje a neuvolní je. (To znamená pláč, nebo jiná forma uvolnění emocí). Potom se člověku uleví a vše, co mu to negativně ovlivňovalo je najednou pryč. Dokáže radostněji prožívat svůj život a vše se zlepšuje. Dnes je ovšem trend... pošlu do toho energii a ono to zmizí... Ono to opravdu nezmizí. Znám experty, kteří se hrozně na vteřinu soustředí, nakrabatí čelo, lusknou, spustí energii nebo nad tím zamáchají kyvadlem a po vteřině prohlásí, že je problém vyřešen... když se jich zeptáte, co si uvědomili a kde v těle a v životě cítí úlevu, tak vám řeknou, že nic a nikde...  To mi silně připomíná film básníky a bláznivého sanitáře, který kroutil nad svými klienty virgulí a vybíral těžké peníze. Z takových, kteří provádí "alternativní terapii" v České Republice bych si troufala říci, že čítá 90% podobných typů. Je to brutální ostuda!!! Vůbec se nedivím veřejnému mínění, že mají z nás esoteriků prdel... Já se občas stydím se přiznat, jakou práci dělám, protože první reakce je hodit mě do ulítlého pytle takových lidí. Žádný systém Reiki neučí pořádnou práci na sobě. Pojďme zachránit svět, pojďme do toho poslat energii a ona můj problém zruší... Vždycky mě fascinují typy, kteří se nechávají zasvěcovat klidně do 60 linií Reiki a neumí na sobě pracovat. Ono je jim čím dál hůř a hůř, ale to svedou na "duchovní očistu". Takovej blábol. Každé zasvěcení do jakékoliv energie totiž vyvalí traumata a staré emoce, které musí ten člověk zpracovat. Pokud je člověk nezpracuje, tak oni prostě jednoduše neodejdou! Na poslední čtyřce Hatnamonrei jsem vyhodila jednoho experta, který má zasvěcených minimálně 30 linií různých druhů Reiki a je to ten "luskací" typ. Finančně je mu určitě dobře, protože má i zahraniční klientelu. Povím vám, proč lidi kolem sebe hrozně seru. Nevážím si absolutně typů, jako je on. Pro mě nic neznamená, jestli za ním jezdí klidně z Antarktidy a platí mu šílené peníze a má milión diplomů. Pro mě ten člověk nemá jako duchovní žádnou hodnotu. Neumí totiž léčit sám sebe! Poví svému Vyššímu Já, aby to poléčilo a za dvě vteřiny bez jakéhokoliv uvědomění prohlásí, že je vše dokončeno. No mazec. Samozřejmě, že mu problém zůstal a pak se hrozně zlobí na svoje vyšší já, že mu to vyléčilo špatně... Tohle není důvod, proč jsem ho vyrazila ze čtyřky. Důvod byl ten, že když jsem na toto téma narážela několikrát za dobu kurzu, tak v něm rostla agrese, pocity, že jak si dovoluju "jeho" neuznávat, když má klientelu ze zahraničí a je to vyhlášený učitel a nakonec to vyústilo v to, že došlo k energetickému ataku skrze jeho neřešené emoce na celý systém a na mě. Tohle jsou vážné problémy, které si systém prochází! Arogantní ignoranty, kteří potřebují svoje problémy svádět na někoho nebo na něco a nedokážou si svoje problémy řešit. Hatnamonrei i mě takové ataky zatěžují a unavují. Já osobně z nich mám velký prospěch, protože mi to vždycky otevře dveře k další věci, kterou nemám vyřešenou a na kterou ten který magor zaútočil. Tímto způsobem jsem si vyléčila spoustu svých problémů, ale dovedu si představit i jiné metody vyvalování traumat...  Každopádně mě to už nebaví. Populace Českých esoteriků mě otrávila dokonale... Mohu říci, že za poslední půl rok se podařilo najít způsob, jak Hatnamonrei před takovými ataky a lidmi chránit. Dovoluji si říci, že nyní stojíme před velkým třeskem v tomto systému, kdy už nás nebudou otravovat pomluvy a hnusné energie nepřejících závistivých lidí, kteří prahnou jenom po uznání, prestiži a moci, ale nejde jim o pomoc sobě a druhým. Kdo pomlouvá Hatnamonrei? Většinou ti, kteří patří do skupiny "věhlasných léčitelů a učitelů", které opravdu neuznávám. Daly by se tu jmenovat města, jako styčné body, ve kterých tito duchovní působí a odkud se tyto pomluvy šíří. Daly by se tu jmenovat i konkrétní osoby a věřte mi, že mě svrbí prsty to udělat! Připsat k nim i důvody, proč to dělají. Myslím, že by se svět divil. Jeden takový pán je schopen mě pomlouvat svým novým klientům, kteří mě znají 2 hodiny a dokonce jim klidně i zavolá zpátky, aby na mě mohl nakydat hnůj Systém nebyl vždycky taky bez problémů. Bohužel jsem si mezi Mistry v přípravě pustila i manipulátory, kterým šlo o to samé, jako těm, které tady zmiňuji. V posledním půl roce jsem "plela svoji zahrádku" a zatím jsem vyplela úspěšně. Věřím, že konečně brzy budeme mít nové Mistry Hatnamonrei, kteří budou, věřím, dobrými učiteli. Ono s takovými závistivými moci chtivými typy se těžko vyučuje a ti, kteří mají talent a nadání na tom byli špatně díky věčným atakům. Ale zase dobrá škola do jejich budoucí praxe to byla! Já si teď od těchto maniakálních pomluv odpočinu, protože mezi námi už mě to nebaví a teď budu veškerou svoji energii investovat do človíčka, který za to absolutně stojí, a to do svého novorozeného syna Alexandra. Ono se ten humbug zase uklidní a ačkoliv nevěřím, že zlí jazykové někdy přestanou škodit a budou ho držet mlčky za zuby, tak mě moje maminka naučila jednu moudrou věc, za kterou jsem jí opakovaně vděčná. "Znamení toho, že člověk dělá něco dobře je, že ho ti, kteří by chtěli taky a nevědí jak, pomlouvají a snaží se ho zničit. Oni chtějí být na výsluní, ale jde jim jenom o výsluní, ne o tu práci, kterou za to člověk, který dělá něco dobře, vkládá." Takže tak milí přátelé... Diskutujte na toto téma, povězte nám tady, jak to vidíte. Pokud chce podávat příspěvky i někdo, kdo chce oponovat a napsat kritiku, tak mi ji pošlete do mailu, vložím jí sem, ať se to tu pořádně rozproudí. Rev. Iveta Andromeda Woodová, Htr
|
|
|
Kategorie: Člen

Členem od: 06.04.2009 Zpráv: 28 Body: 84 Bydliště: Hradec Králové
|
Ahojky všem, no já mám opačný problém - nedávno jsem si uvědomila určitou závislost na HTR energii. Nepoužívám už v podstatě skoro nic jiného a ani nevím, jak bych svoje problémy léčila jinak nemít přístup k Hatnamonrei energii. Techniky nepoužívám tak často jako vyloženě jen energii na léčení traumat, uvědomování si věcí, regeneraci na fyzické tělo atp. Myslím, že asi vím příčiny. Jinak k pomluvám - sama mám zkušenost a myslím si totéž. Lidi pomlouvají, když chcou výsledek a nechcou pro to něco udělat a ono to zadarmo získat nejde. Nebo se jim nějaký člověk nelíbí většinou z toho důvodu, že je nějaký, jaký chce být pomlouvač taky, ale ten na to nemá dost odvahy takový být a ani si to přiznat, že to chce. A co se týče pomluv HTR, tak možná to je způsobené i tím, že diplom HTR se nedá jen tak koupit, ten si člověk musí zasloužit svou vlastní prací. A pro to se musí makat. A to nasere ;)
|
|
|
Kategorie: Aktivní člen

Členem od: 08.04.2009 Zpráv: 79 Body: 237 Bydliště: Sloupnice
|
já si myslím totéž... systém Hatnamonrei je velice rozvinutý a zahrnuje spoustu léčebných technik a možností, jak si své problémy a traumata vyřešit. Když si někdo myslí, že když má problém, tak řekne svému Vyššímu já, aby to vyléčil, luskne prsty, jako že se tak stalo a bere to za hotovou věc, tak by se nad sebou měl asi hodně zamyslet. Problém tímto vážně nezmizí. Jak píše Iveta, řešení traumat sebou nese emocionální očistu a spoustu uvědomění, proč to tak vlastně bylo a má si z toho něco vzít a ponaučit se do budoucna, aby se stejných chyb vyvaroval. To je právě to krásné na tomto systému. Vytáhne totiž přesně to, co řešit potřebujete a vede nás k tomu, aby si to člověk vyléčil. Je to prostě transformace v plném slova smyslu. Já osobně také neuznávám vyhlášené mistry v ČR, kteří absolvovali desítky zasvěcení do různých energetických systémů, protože zákonitě nemůžou ani jeden zvládat pořádně a především léčit sami sebe. Co se mi také líbí je to, že v Hatnamonrei není zasvěcení do mistrovského stádia instantní a to je asi právě to, co se spoustě lidem a "mistrům" nelíbí. Nedostali se do mistrovského kurzu, tak to může být jedině tím, že systém zkolaboval. Taková blbost! Proto raději systém pomlouvají z čisté závisti, že se do něj nedostali,  ... Tohle je můj názor a tak to vidím já. Verunka
|
|
|

Členem od: 24.07.2009 Zpráv: 19 Body: 57 Bydliště: Brandlova 26
|
Ahoj ahoj, system Hatnamonrei a jeho tvurce Ivetka jsou velmi revolucni, nekompromisni ve svych nazorech a mnohdy borici zazite a dlouho pouzivane koleje. Vubec se nedivim, ze HTM a Ivet lidi pomlouvaji. Lidi vidi jen dlouholete vysledky HTM a Ivet a opravdu v soucasne dobe Ivet luskne prsty a problem se resi. Jenze zatim lusknuti prstu se u Ivet skryva spousta prace na sobe a se systemem. Clovek musi byt trochu sileny, podivin a vizionar aby se v soucasny svete dovedl postavit za tak revolucni system HTM. Osobne se stavim za Ivet a HTM a vim, ze je treba rychle dostudovat mistra a zacit ucit, sirit Hatnamon lidem, kteri ho chteji pouzivat. Kdyz nas bude vic, tak budem moct sirit kvalitni praci na sobe. Reknu Vam, ze po zkusenostech ze dvou nemocnic, je to fakt sila co si maly clovice nabere za sracky, kdyz ho sestry a doktori porad nejakym zpusobem komentuji. Je to na zalobu nemocnic. Lidi v CR porad nadavaji jak mame nizky sebevedomi ale kde to zacina? Uz u porodu. Ty komentare - ty jsi jedlik, kdyz krici, tak je zase kriloun. Pak Projde sestra, ktera ma pifku na chlapy, a pronese no jo chlapy, kdyz jim to nejde lehce tak se nechtej ani snazit apod. Je mi z toho na bliti. A co se tyce pacientu - no to je hruza. Nemocnice maji svy egregory, ktery vas nuti do poslusnosti vuci doktorum a sestram. A Vas nazor nikdo jakoby neslysi.No a jeste Vam sem dam Hypokratovskou prisahu: Přísahám a volám Apollóna lékaře a Asklépia a Hygieiu a Panakín a všechny bohy a bohyně za svědky, že budu tuto smlouvu a přísahu dle svých možností a dle svého svědomí dodržovat.
Toho, kdo mě naučil umění lékařskému, budu si vážit, jako svých rodičů a budu ho ze svého zajištění podporovat. Když se dostane do nouze, dám mu ze svého, stejně jako i jeho potomkům dám a budou stejní jako moji bratři. Pokud znalosti tohoto umění (lékařského) zatouží, budu je vyučovat zdarma a bez smlouvy. Seznámím své syny a syny svého učitele a všechny ustanovené a na lékařský mrav přísahající s předpisy, přednáškami a se všemi ostatními radami. Jinak však s nimi neseznámím nikoho dalšího.
Lékařské úkony budu konat v zájmu a ve prospěch nemocného, dle svých schopností a svého úsudku. Vystříhám se všeho, co by bylo ke škodě a co by nebylo správné.
Nepodám nikomu smrtící prostředek, ani kdyby mne o to kdokoli požádal a nikomu také nebudu radit (jak zemřít). Žádné ženě nedám prostředek k vyhnání plodu.
Svůj život uchovám v čistotě a bohabojnosti, stejně tak i své lékařské umění. Nebudu (lidské tělo) řezat, ani ty, co trpí kameny a tento zákrok přenechám mužům, kteří takovéto řemeslo provádějí.
Do všech domů, kam vstoupím budu vstupovat ve prospěch nemocného, zbaven každého vědomého bezpráví a každého zlého činu. Zvláště se vystříhám pohlavního zneužití žen i mužů, svobodných i otroků. Cokoli, co při léčbě i mimo svou praxi ve styku s lidmi uvidím a uslyším, co nesmí se sdělit, to zamlčím a uchovám v tajnosti. Když tuto přísahu dodržím a neporuším, nechť ve svém životě i ve svém umění skromně dopředu postoupím. Tak získám si vážnost všech lidí po všechny ty časy. Když ale zákazy přestoupím a přísahu poruším, nechť stane se pravý opak.Je to sila, kdyz to vezmete z pohledu slibu,smluv a Bohu. Jakmile jsem si precetl Hypokratovu prisahu, hned jsem se zrekl svoji prisahy na Vysoke skole ekonomicke. Byste neverili jak se mi ulevilo. Doktori ani neveri pacientovi a sestry neveri nebo je obtezuje pacient. kdyz neco chce nebo kdyz ho neco boli. Prosim, neberte si to osobne, ti kdo delate ve zdravotnictvi. Mam na mysli pouze konkretni lidi, se kteryma jsem setkal v nemocnicich. Zdravi Fanda Qunetin Fanda Quentin Maun
|
|
|

Členem od: 06.04.2009 Zpráv: 11 Body: 33 Bydliště: Vysoké Mýto
|
Ahojky, připojuji se také k diskuzi. Bohužel taky slýchám názory, jak HT má velké problémy a jak se lidi zbláznili, a jak je to ovlivňuje a fanatizuje. Co k tomu dodat?Jak vidím situaci já? Musím říct, že mě ty pomluvy až tak nezasahují. Myslím si o tom svoje. Nikdo nikoho do něčeho nenutí.Nikdo nikam nemusí chodit.Prostě všechno je jen a jen na tom člověku. Všichni Ivetku znají a moc dobře vědí, jak k výuce HT přistupuje a co nám říká. Je to všechno dobrovolné. Chceš se sebou něco dělat, tak děláš. Jseš líný, maš smůlu, pak si nestěžuj. A pomluvy? To je jen závist a pak vztek, že někdo někomu řekne, jak se situace, nebo problém má a zrovna ti to nesedlo.Pravda se špatně přijímá, hlavně když jí nechci slyšet. Za svoje problémy si každý zodpovídá sám. Neházejte to na ostatní. Oni za ně nemůžou.
Andrea
|
|
|

|
Otázka, jestli to není v tom, že HTR v lidech vyšťárá jejich zasunuté problémy a emoce, které lidi nechcou cítit a řešit. Obzvlášť, když jsou nepříjemné a bolí. Pak za to "logicky" může HTR ... Ovšem uvědomění, že má člověk první hledat u sebe, jelikož okolí je pouze obrazem našeho nitra, je docela v tomto případě na místě.
|
|
|

Členem od: 24.07.2009 Zpráv: 19 Body: 57 Bydliště: Brandlova 26
|
Jani presne tak. Hatnamonnska energie vystara veci ktery jde a lze resit. Ja si ted uvedomuju, jak se kurvim zivot tim, kdyz neco chci. Neni to HTMonem a energii. Energii vezme problem a da clovekovi prostor ho vyresit. Kdyz ho nechce resit, tak mu ani nepomuze ani jiny system. Zdar, Fanda Fanda Quentin Maun
|
|
|

Členem od: 12.04.2009 Zpráv: 20 Body: 60 Bydliště: Ostrava
|
Ahoj, jak to tu čtu, tak bych taky měl přispět, poněvadž jsem si zažil ještě něco, co jste tu nikdo nezmínil. Mám Hatnamon už pěkně dlouho. Myslím, že je tomu už tak minimálně 7 let, co jsem s ním začal pracovat. Za tu dobu jsem slyšel pomluv, až mi hrůzou na hlavě vlasy vstávaly a ze začátku jsem vždycky psal Ivet, co je na tom pravdy. Osobně mi pomohly otázky: "Teče Ti energie? Cítíš se dobře? Jaký máš v břiše pocit z energie?" Samozřejmě, že moje odpovědi byly pozitivní. Všechno bylo v pořádku, jenom jsem byl obklopen chytrákama, kteří věděli všechno nejlépe a hlavně mě chtěli dostat pod svůj vliv. Jeden takový extrémní zážitek mám. Jeden Mistr tam u nás... nebudu ho jmenovat, byl jsem u něj na jednom kurzu. Po tom kurzu mi začal vyprávět, jak mi systém Hatnamon nedělá dobře, jak jsem vzteklý a že bych měl svoje emoce kontrolovat a ne je vybíjet s pet lahví. Začal jsem být zmatený. Dokonce jsem i začal Ivetu obviňovat z toho, že na mě má špatný vliv a skoro jsem uvěřil, že je Hatnamon celý temný. To mi potom ještě potvrdili některé příspěvky na Reikiwebu a byl jsem jasný. Sorry Ivet... No ale, on ten Mistr prostě chtěl, abych chodil jenom k němu na kurzy, abych byl na něm závislý. Začal mi vyprávět, jak se vlastně neumím léčit sám a jak bych se měl svěřit jemu do rukou. Začal ze mě postupně a jistě tahat peníze a já jsem se svým už tehdy nízkým sebevědomím šel ještě hlouběji do kytiček  Začal jsem mít pocit, že nic neumím, že mi energie neproudí, že život je jenom o meditaci no a podobné kecy svítících duchovních. Naprosto mě dostal. Ve vztahu k Ivet a Hatnamonu to bylo čím dál tím horší. Měl jsem pocit, jak mi ublížila, že mi lhala, že mě zneužila, vytáhla ze mě peníze a sám jsem začal být zahořklý. Světe div se, stal se najednou zlom. Začal jsem být agresivní (můj tygr se vzbouřil dokonale)a jednoho báječného dne jsem bouchnul jako řádná nálož. Rozešla se se mnou moje přítelkyně, která začala mít těch mých "duchovních fanatických svítících keců" plné zuby. Pohádali jsme se, ona se ode mě odstěhovala a když odešla, tak jsem rozmlátil doma křeslo a nepříčetně jsem u toho řval. Řval jsem na celý dům až jsem se prořval k tomu, jaký je ten Mistr kre--- a jak se mnou manipuluje a najednou přišel moment čisté mysli a došlo mi, o co mu jde. Pokorně jsem se vrátil k Hatnamonu, otevřel si skripta a hrál jsem si s ním celý den. Celé to pro mě bylo moc důležité a musím říci, že jsem pyšný na to, že jsem si na to přišel sám. Stálo mě to vztah, o který jsem stál. Trochu tvrdá daň, ale pochopil jsem. Ivet, nenech se zastrašit hlupákama a manipulátorama, kteří tebe a systém pomlouvají. Nemáš to zapotřebí. Ale možná je dobré se na to podívat i z jiné strany. Co když celé pomluvy jsou lekce pro tvoje žáky. Podobně, jako lekce moje. Svobodné nitro nikdy nechce zůstat v podvolí dlouho! Jen ať si to všichni vyzkouší. No a Jirka, který Ti psal. Sice ho neznám, ale mám takový pocit, že když dá na pomluvy a kecy, tak před sebou má ještě lekci v tom, naučit se používat svůj zdravý rozum a vybodnout se na "veřejné mínění", protože to je asi tak spolehlivé a objektivní, jako zprávy na Nově... Mám vás rád Hatnamoňáci a jsem rád, že je tahle diskuse veřejná, protože ať si to všichni přečtou. Ahoj Robert Jean Claude
|
|
|
Kategorie: Nováček
Členem od: 09.04.2009 Zpráv: 8 Body: 24 Bydliště: Vysoké Mýto, Brandlova 502
|
Ahoj, tak asi i já přispěju... Čtu to tady, a jediný co, tak mě to nasrává. Všichny tyhle zkurvysyny bych rozdělila do dvou skupin. 1. kreténi- ti, co si Hatnamonem prošli, pokud vím tak byli nadšení, ale všichni měli pár společných vlastností. Byli to maipulátoři jako kráva, a všecko si potřebovali vydupat. Když to nedostali ---> HATNAMON NEFUNGUJE. 2. Velicí mistři, se světelnou prdelí, kteří Hatnamon berou jako KONKURENCI, a proto si dovolí vypustit z úst takový sračky. Pak ještě existuje mix těhlech lidí a upřímně? ať jdou do p... a že se z toho někdo zbláznil?:D:D nebo je to fanatik? Takobvýho fanatika jednoho znám:D ten k tomu měl skolny potom, i předtím... a že se z toho ty lidi zbláznili???Ne, jen si spletli obor, měli jít hrát do národního. Taky jsem párkrát měla pocit, že jsem se zbláznila. Nikdy, NIKDY za to nemohl Hatnamon. Ty lidi by potřebovali propláchnout ty jejich hovna v hlavě... Protože nic jinýho tam mít nemůžou... Pojďme se na to skupinově vykašlat, já nevím jak vy, ale mě tyhle sračky od těch tupounů, co si do držky nevyděj jen ještě víc znepříjemňujou život. VYSERME SE NA NĚ. K něčemu dobrý to je, aspoň odpadnou ty blbečci, kteří k tomuhle mají taky sklony. Ps. sorry za můj dnešní ne moc vybraný slovník, ale už mě to vysírá...
|
|
|
Kategorie: Nováček
Členem od: 09.04.2009 Zpráv: 8 Body: 24 Bydliště: Vysoké Mýto, Brandlova 502
|
Zkurvená lidská mentalita
|
|
|

|
Káji, mazec příspěvek :-D Též jsem se naučila srát na pomluvy a názory jiných lidí na mě nebo na to, co dělám a co mám ráda ... Fuck. Zatím všecky sračky, které jsem našla ve svém životě, jsem si způsobila sama, ať před tím, než jsem začala dělat Hatnamon nebo po té, to na věci nic nemění. S Hatnamonem si je prostě jen uvědomuju a mám šanci s tím něco dělat. Je to o přebírání nebo nepřebírání zodpovědnosti za sebe, svůj život a za to, co si nesem v hlavě. Dokud si to lidi neuvědoměj a nezačnou s tím něco dělat, budou se ve sračkách koupat dál, hatnamon-nehatnamon.
|
|
|

Členem od: 08.04.2009 Zpráv: 79 Body: 237 Bydliště: Sloupnice
|
Ahoj všichni! Karol, myslím, že výstižněji už to říct prostě nejde. Plně s tebou souhlasím :) Verunka
|
|
|

Členem od: 06.04.2009 Zpráv: 86 Body: 258 Bydliště: Horní Sloupnice 315
|
Zdravím všechny příznivce Hatnamonrei,nedá mi to se do této diskuze také nezapojit. Je zajímavé, že čím víc pracuji s Hatnamonem a šířím ho ve svém okolí, hodně lidí nadchne. Jsou ohromeni jak propracovaný a spolehlivý systém to je. Přináší obrovské změny do života - ovšem jen lidem, kteří se chtějí transformovat. Znám lidi, kteří mají Hatnamonrei a chválí si ho, také znám ty, kteří říkají, že s nimi Hatnamon nekamarádí! Jen by mě zajímalo, jestli Hatnamon nekamarádí s nimi, nebo oni s ním! Když člověk přijde na Hatnamonrei, má to určitě nějaký význam! Takový člověk si chce pomoct a Hatnamon mu s tím pomůže - ALE POZOR! - jen pokud opravdu chceme! A už tím, že člověk na kurz přijde, je znamení toho, že minimálně naše podvědomí touží po nějaké transformaci. Jak se píše na stránce o Hatnamonrei, systém není o zasvěcení, nýbrž o práci sama na sobě! A to by si měl každý uvědomit. Protože tato práce je hlavně o uvědomění, po kterém následují ty žádané změny! Schválně si všichni šáhněme do svědomí s jakým záměrem jsme šli na Hatnamonrei (jestli jsme si chtěli pomoct, nebo jen kvůli zasvěcení??? nebo jiným dalším věcem..). Náš záměr nám leccos osvětlí! Kdo pak systém pomlouvá, nebo šíří bludy, že to nefunguje, tak zřejmě nefunguje něco u něj! Systém je v pořádku a vždycky byl, mimo jiné se stále rozvíjí, což je super! Mimoto hodně zdejších uznávaných "mistrů" v ČR štve, že prostě toho mistra nedostanou zadarmo (někdo to už výše nazval instant) - tím myslím bez práce. Bez práce prostě nejsou koláče! Mrzí mě, že právě tito "mistři" pomlouvají Hatnamonrei a taky Ivetu, přitom mohu za sebe říci, že lepšího mistra než Ivetu opravdu neznám! Díky Ivet za Hatnamonrei a vytrvej!Jsme v tom s tebou!  A co říct na ty pomluvy? - Jak se říká, na každou svini se voda vaří (a taky uvaří..).. Všem přeji příjemné zážitky s Hatnamonrei a žádané změny do života! Zdraví Sylvík
|
|
|

|
Ahoj všichni, koukám, že Jirkův dotaz rozvířil vášnivou debatu. To je super... Jirka mi nakonec napsal, kdo vlastně prohlásil, že Hatnamonrei nefunguje a že se zhroutil. Před zhruba třemi lety jsem pořádala kurz v Praze u jednoho Mistra Reiki... nebudu jmenovat. Na kurz přišla halda jeho žáků a on poskytnul prostory. Byl to trošku trapnej kurz, protože cokoliv jsem řekla, tak skoro všichni kurzisti sledovali jeho mimiku, jestli se mnou souhlasí, nebo ne. Jakmile se na něco trochu netvářil, tak přišla opozice. Na druhém stupni to došlo tak daleko, že když jsme zkoušeli páku, aby si kurzisti vyzkoušeli, jak se jim zvýší fyzická síla za použití hary, tak prohlásil společně se svojí přítelkyní, že je to soutěživé a že to podporuje ego, takže ze zhruba desíti lidí, si to vyzkoušela jedna odvážná slečna. Pro zasvěcené... celou Egyptskou meditaci tento pán nahlas prochrápal...= ego trošku v pr... No nic... Tento pán je také spolutvůrcem Shambally 2002, která jak jsme viděli na živo na konstelacích přenáší brutální magickou infekci... Od kurzu jsem s ním nemluvila, neviděla jsem ho a zapomněla jsem na něho. Nikdy jsem o něm neřekla křivé slovo. Hatnamonrei ho dal v létě do karantény, protože hrozilo rozšíření magické nákazy do pole Hatnamon... No udělejte si obrázek sami. Rev. Iveta Andromeda Woodová, Htr
|
|
|

|
No a ještě je jasné, že všichni z jeho okolí Hatnamonrei přestanou používat, nebo se ho minimálně začnou bát používat, protože mu ze zadnice září světlo... Jo jo... tady je vidět, že Mistr Reiki má na své okolí velký vliv. Jaký vliv to bude, jestli negativní, nebo pozitivní, záleží opravdu jenom na něm a na tom, do jaké míry na sobě pracuje a nakolik potřebuje být důležitý... Rev. Iveta Andromeda Woodová, Htr
|
|
|
|
Host
|