|
|
Kategorie: Nováček
Členem od: 08.04.2009 Zpráv: 5 Body: 15 Bydliště: Vysoké Mýto,ČR
|
Ahoj, chci se zeptat na to co přesně nevím, tedy jestli by se někdo nenašel poradit mi, jak správně energeticky vyčistit věci(nábytek, oblečení atd.)od energií,které nechci aby měli?A jak to vůbec z energiemi ve věcech je?Stěhujeme se.A převážnou část věcí máme zatím, různě uložené kde se dá.Stačí ošetřit takto: vyčistit sprchou nebo harovými kuličkami.Mohu nechat sprchy působit nad věcmi, i když tam nebydlíme?Asi je sice budu muset znovu pročistit až se budeme stěhovat do hotového, ale zatím přemýšlím co bych teď s tím měla udělat,protože určitě ty věci nachytávají energie z prostoru.Děkuji,jestli někoho něco napadne.Kristýna Bělohlávková
|
|
|
Kategorie: Aktivní člen

Členem od: 08.04.2009 Zpráv: 79 Body: 237 Bydliště: Sloupnice
|
Ahoj Krystýno, no myslím si, že energetické kuličky a sprchy nejsou špatný nápad, ale když ty věci nachytávají energie z nějakého prostoru a ty nechceš, aby ji chytaly, tak bych se nějak moc nezabývala s čištěním věcí a nábytku, ale vyčistila bych ten prostor. Udělala bych energetickou sprchu ze symbolů, které tě intuitivně napadnou a nadefinovala bych ji takovým způsobem, aby vyčistila prostor a všechny věci, které se v něm nacházejí a klidně bych ji dala i dočasnost. Záleží jenom na tom, jak to naformuluješ, záměr je nejdůležitější. papa Verunka
|
|
|
Kategorie: Nováček
Členem od: 08.04.2009 Zpráv: 5 Body: 15 Bydliště: Vysoké Mýto,ČR
|
Ahoj Veru, děkuji ti, sama víš v jakých prostorech jsem bydlela.Včera jsem poslala na dálku sprchy nad všechny věci, které máme zase různě jinde uskladněné, ale ještě to přesněji předefinuji s dalšími symboly a vyčistím prostory bytu i se zbytkem věcí.Teď jsem si uvědomila, že pod tím mám ještě něco , chci mít v pořádku věci a sama sebe, ale přimělo mě to zamyslet dál,hloubš.Stěhování pro mě znamená ukončení starého, dívat se nově,jinak a vykročit,radovat se,žít...Díky moc Kristýna
|
|
|
|
Host
|