Vítáme nového hosta Hledání | Aktivní témata | Přihlásit se | Zaregistrovat se

"energie" Luz Mortare??? Možnosti · Zobraz
Verunka
#1 Odesláno : 15.02.2010 14:03
Kategorie: Aktivní člen

Členem od: 08.04.2009
Zpráv: 79
Body: 237
Ahoj,

když jsem si na internetu procházela různé odkazy na téma Luz Mortare, podařilo se mi dohledat jednu nejmenovanou stránku, kde nabízí výuku Luz Mortare jako úmění exorcismu, navíc uvádějí, že se jedná o systém energie. Neváhala jsem tedy a napsala jsem si o informace, o co se tedy vlastně jedná a dostavila se mi tato odpověď. Nedá mi to ji nezveřejnit:

Luz Mortare je ve své podstatě sama energie zaměřená převážně na odstraňování negativních, přízemních a temných energií. Její využívání není tak "jednoduché" jako u jiných energií, avšak na druhou stranu ani tak silné jako typický exorcismus. Z očistných energií patří ale LM k nejsilnějším energiím a technikám pro nižší exorcii, která je však ve většině případů dostatečná pro odstranění problémů.

Myslela jsem si, že se jedná o nějaký vtip, protože jak vím, tak Luz Mortare není systém energie, nýbrž vědomí, ale očividně to myslí úplně vážně. Dokonce se mi podařilo dohledat i jednu paní, která si říká Mistr Luz Mortare. Jak ale vím, tak u tohoto vědomí neexistuje titul "mistr", ale existují pouze Praktici a Předávající.

Podle mého názoru se jedná o jakýsi pochybný systém reiki nebo čehosi a proto bych vás všechny ráda upozornila, abyste se takovýchto "mistrů" vyvarovali...

Co si o tom myslíte vy?
Verunka
Witch
#2 Odesláno : 16.02.2010 10:22
Kategorie: Administrátor

Členem od: 17.03.2009
Zpráv: 151
Body: 452
Ahoj Veru,
no psát nepsat těmto tipům... tyto pochybné informace většinou dostávají od Karla Zelinky, který nemá plnou verzi! Byl na mém kurzu odstraňování temných sil, kde jsem dávala základní verzi Luz Mortare a teď to vydává za plnou verzi! Je to mazec, co ty lidi dokážou se systémem provést.
Nebyla náhodou ta "nejmenovaná" paní Fialová? Ta to má od Zelinky a upozorňovala jsem jí na to, že lidem dává bludy. Nějak to těmto lidem (jako je Fialová) nevadí...
Naprosto dokonce ignorují tvůrce... no dva by se z toho po....
Pokud jste ještě našli nějakou další pochybnou verzi Luz Mortare dejte vědět... ať se trochu pobavíme. Dancing
Rev. Iveta Andromeda Woodová, Htr
Verunka
#3 Odesláno : 16.02.2010 13:19

Ahojky Ivetko,

no na paní Fialovou jsem nenarazila, ale našla jsem jednu paní, která si říká Mistr Luz Mortare, nějaká paní H. Holubová z Plzně...Eh?
Verunka
Verunka
#4 Odesláno : 16.02.2010 13:20

no ale vypadá to, že takových "mistrů" a profíků je tady víc
Verunka
Witch
#5 Odesláno : 16.02.2010 21:15

Jí asi napíšu a uvedu na pravou míru. Mě to nějak točí, když vidím, jaký hrůzy se s tím systémem dějou. Člověk to dá jednomu dobrodějovi, který z toho udělá paskvil a pak se nestačí divit té lavině kravin, který se kolem toho objeví.
Verunka
#6 Odesláno : 17.02.2010 06:57

to je hnus, někteří lidé nedokáží respektovat autorství, vydávají to za své a ještě k tomu z toho udělají cosi úplně jiného než to doopravdy je. Myslím si, že Luz Mortare je především o očištění sama sebe a mocné léčení, které jde opravdu do hloubky. Člověk se dostane do úrovní, do kterých by se normálně nedostal. Je to vědomí, nikoliv energie. I když je pravda, že při léčení může proudit jak vědomí, tak energie. Tu ale člověk nemůže sám ovlivnit...

miluju toto vědomí, a proto mě tolik rozčiluje fakt, že z toho někdo dělá úplně něco jiného.

no a myslím, že věta, resp. výrok na jedněch stránkách: Doporučuji hlavně lidem, kteří se rozhodli nastoupit do řad bojovníků světla proti temnotě.
je absolutní blbost, protože když má někdo kolem sebe temné síly a energie, tak si je k sobě musí něčím přitahovat. Právě proto je potřeba zjistit, čím to je, a pak to vyřešit. Uvědomit si důvod, proč to tak bylo a transformovat to. Toto vědomí mě naučilo přemýšlet jinak a jsem za to moc ráda, i když to nebylo vždycky hezkou cestou. Donutilo mě, abych se podívala i na ty věci, které jsem nechtěla vidět a často jsem zjistila, že to není mé okolí, ale právě já sama, kdo dělá chybu. Je to taky hlavně o egu a když si někdo nepřipustí, že by mohl chybu udělat on(a), tak mu nepomůže ani ten nejlepší systém. Jenom to pak má ten dotyčný na co svést, když se mu nedaří, tak jak by chtě. Člověk si ty "temné" síly přitahuje sám.
Verunka
I AM
#7 Odesláno : 25.02.2010 15:33
Kategorie: Nováček

Členem od: 27.01.2010
Zpráv: 1
Body: 3
Ahoj,
já se nestačím divit,jak někteří dobráci mění Luz Mortare (LM)v něco jiného,než to je a moc se mě to taky nelíbí.By se z toho jeden picnul.Na Ivetiných www stránkách,ale i ve skriptech je jasně napsaný,že LM není energie,ale vědomí,a že neexistuje Mistr,ale existuje Praktik a Předávájící atd.,no a už se někteří pasují na Mistry,a ta energie ani nemusí proudit,když v tu chvíli není potřeba,ale to vědomí při spuštěném LM je přítomno stále,tak spíš je to vědomí,než jen energie.
Snad to bude do budoucna lepší a mutace LM zmizí.
Petr
Adelyn
#8 Odesláno : 07.03.2010 12:11
Kategorie: Nováček

Členem od: 07.12.2009
Zpráv: 1
Body: 3
Verunka napsal:
to je hnus, někteří lidé nedokáží respektovat autorství, vydávají to za své a ještě k tomu z toho udělají cosi úplně jiného než to doopravdy je. Myslím si, že Luz Mortare je především o očištění sama sebe a mocné léčení, které jde opravdu do hloubky. Člověk se dostane do úrovní, do kterých by se normálně nedostal. Je to vědomí, nikoliv energie. I když je pravda, že při léčení může proudit jak vědomí, tak energie. Tu ale člověk nemůže sám ovlivnit...

miluju toto vědomí, a proto mě tolik rozčiluje fakt, že z toho někdo dělá úplně něco jiného.

no a myslím, že věta, resp. výrok na jedněch stránkách: Doporučuji hlavně lidem, kteří se rozhodli nastoupit do řad bojovníků světla proti temnotě.
je absolutní blbost, protože když má někdo kolem sebe temné síly a energie, tak si je k sobě musí něčím přitahovat. Právě proto je potřeba zjistit, čím to je, a pak to vyřešit. Uvědomit si důvod, proč to tak bylo a transformovat to. Toto vědomí mě naučilo přemýšlet jinak a jsem za to moc ráda, i když to nebylo vždycky hezkou cestou. Donutilo mě, abych se podívala i na ty věci, které jsem nechtěla vidět a často jsem zjistila, že to není mé okolí, ale právě já sama, kdo dělá chybu. Je to taky hlavně o egu a když si někdo nepřipustí, že by mohl chybu udělat on(a), tak mu nepomůže ani ten nejlepší systém. Jenom to pak má ten dotyčný na co svést, když se mu nedaří, tak jak by chtě. Člověk si ty "temné" síly přitahuje sám.

Tak tohle mě fakt taky štve. Nechápu, proč si někdo, kdo chce takhle machrovat nevymyslí něco svého, proč musí zneužívat něco, co je naprosto fantastické a v podstatě posvátné. Bojovníci světla... to snad ani nemá smysl komentovat.
fmaun
#9 Odesláno : 10.03.2010 11:20
Kategorie: Člen

Členem od: 24.07.2009
Zpráv: 19
Body: 60
Ahoj ahoj aneb Nocturno Mortare,
ja bych se tim moc vzrusoval. System LM da temhle lidem pres hubu a vychutna si je...
Zdravi Fanda
Fanda Quentin Maun
Witch
#10 Odesláno : 28.03.2010 19:53

Já myslím, že z toho, co se dokáže z Luz Mortare stát za tak krátkou dobu jeho existence, při nekontrolovaných podmínkách a znalostech, jenom svědčí o tom, jak nebezpečné se některé informace stávají v rukou omezenců. Mám pocit, že se něco podobného stalo s každou myšlenkou, kterou někdo hlásal a nekontroloval si, jak se tato myšlenka předává dál. Jenom si vezměte, jak mocná je lidská blbost!
Znovu mě toto jenom pozitivně utvrzuje v tom, jak vedu mistrovský kurz Hatnamonrei. Spousta lidí sice vyletí a jsou kolem drby o různých katastrofách, které se v poli a mezi mistry v přípravě dějí, ale nakonec vím, že to, co se dál bude předávat skrze Mistry nebude snůžka kravin, jako je tomu u Luz Mortare.
Už existuje i Tritta Mortare. Mocný nástroj, který nedám nikomu do ruky, dokud si nebudu naprosto jistá, že to není idiot, který s tím udělá přesně to, co se děje s Luz Mortare. Házení perel sviním mě už nějak nebaví!Bytost to zatím nechce dát nikomu!Léčení přes Tritta Mortare je něco, co jsem ještě nikdy nezažila a je to mazec. I když zažila... v Geře... :) To je McLaren mezi systémy práce s energií.
Witch
#11 Odesláno : 15.01.2011 13:48

Myslím, že problém je taky v tom, že někteří lidé prostě chtějí popisek pochopit jinak, než je. Například nikde netvrdím, že se jedná o práci s energií, nýbrž s vědomím. Nikde se nepíše o zasvěcení, nýbrž vyladění na určité vědomí. I Anti Matera z toho udělala Voldemortův žert. Plácají tam nesmysly o zasvěcení a iniciacích, o kterých Luz ani Depper Mortare nejsou. Asi nedokážou pochpit, oprava - nechtějí pochopit, co se tam píše a o čem to je. S každým popiskem může člověk slovíčkařit. Když budu chtít někoho svojí omezeností rozcupovat, tak to udělám. Ale otázka je taky proč bych to dělala. Kdo útočí? Většinou ten, který se něčeho bojí. To je ale jejich válka a jejich hnus je rozválcuje sám. Takže není třeba se tím zabývat.
Uživatelé, kteří si prohlížejí toto téma
Host
Změnit fórum  
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.